Blackstone

Toon producten
Blackstone startte als een workerboots brand; stoere boots voor dames en heren. 25 jaar later is ons assortiment een stuk breder, voor heren, dames en kinderen, maar de stoere identiteit is nooit verloren gegaan. Van onze sportieve sneakers tot stoere veterlaarzen, ze blijven herkenbaar als Blackstones.
De kracht van Blackstone zit in de hoogwaardige materialen die wij gebruiken, het vakmanschap waarmee de schoenen worden vervaardigd en de perfecte fit van de schoenen. Maar we blijven eigenwijs, niet alleen in het design van onze schoenen, maar ook in bijvoorbeeld onze maatvoering. De herenschoenen zijn verkrijgbaar van maat 39 tot en met maat 50. Standaard. Onze damescollectie is verkrijgbaar tot en met maat 42, sommige modellen zijn tot maat 44 verkrijgbaar.
De kwaliteit van de schoenen hangt niet alleen af van de kwalitatieve materialen die we gebruiken, maar het hangt ook af van de mensen die de schoenen in elkaar zetten. Daarom werkt Blackstone met vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het maken van schoenen. De expertise en het vakmanschap van deze mensen zorgt ervoor dat onze schoenen een perfecte fit hebben en van zeer hoge kwaliteit zijn.
 
De materialen die wij selecteren voor onze schoenen zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit. Wij gebruiken materialen zoals leer, suède, nubuck en verwassen canvas voor het bovenwerk van de schoenen.

Niet alleen het bovenwerk bepaalt de stijl van de schoen. De zool heeft hier ook veel invloed op. Wij gebruiken onder andere leren-, rubberen- en dual density zolen. Elk type zool heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen.