Gabor

Toon producten

Hoe het allemaal begon...

Ruim vijftig jaar geleden (1963) startte Piet Munnichs een schoenenzaak in Stramproy, genaamd Bernita (zie foto). Het waren zware tijden en dus moest Piet Munnichs inventief te werk gaan. Zo ging hij 's winters vaak "de boer op" om op deze manier schoenen "aan de man te brengen".

Door het vertrouwen en geloof in het merk Gabor, opende Munnichs in 1992 de éérste Gaborshoes shop wereldwijd in de Heuvelgalerie te Eindhoven. Vanwege het succes werden er in de daarop volgende jaren twee nieuwe Gaborshoes shops geopend, Maastricht (1994) en Sittard (1999). Nieuw bij Munnichs Shoes is het Gabor shop in shop concept. Hier wordt de Gabor collectie gepresenteerd op 30 m2 in een aantal Munnichs winkels, namelijk Munnichs Shoes Weert en Munnichs Shoes Venlo.

De Gaborshoes formule, biedt een uitgebreid assortiment van de internationale Gabor collectie aan. Hier vindt u een ruime keuze aan sportieve, comfortabele en modieuze schoenen. Ook bij Gaborshoes kunt u, naast schoenen, terecht voor de eigentijdse Gabor tassen collectie. De Gaborshoes shops in Sittard en Maastricht bieden tevens een uitgebalanceerde herencollectie aan van Floris van Bommel, Van Lier, Cycleur de Luxe, Panama Jack, Clarks en Australian. 

Bedrijfsprofiel

Munnichs Modeschoenen b.v. is een filiaalbedrijf in het zuiden van het land, operend onder de formules Munnichs Shoes en Gaborshoes. Tevens heeft Munnichs Modeschoenen b.v. 2 webshops, namelijk Munnichs.nl en Gaborshoes.nl.

60 jaren traditie en innovatie

Gabor Shoes AG, gevestigd te Rosenheim, is een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige, modieuze damesschoenen. Naast modieuze actuele schoenen zijn pasvorm en verwerkingkwaliteit de wezenlijke kenmerken van de schoenen van het merk Gabor.

Het familiebedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en wordt door Achim Gabor als 2e generatie geleid. De jarenlange ervaring is de basis van dat wat het bedrijf als „Gaborkwaliteit“ omschrijft. Alleen de hoogste eisen aan ieder paar schoenen hebben Gabor gemaakt tot het merk wat het nu is.

Maar traditie is niet alles. De afgelopen jaren werden ook gekenmerkt door de invoering van nieuwe technieken en productgroepen. Licenties voor handtassen, kinderschoenen en onderhoudsmiddelen ronden het sortiment af. Rollingsoft is een nieuwe productlijn voor het groeiende segment wellness.