Mjus

Toon producten

Het bedrijf werd opgericht in 1972 in Colà  di Lazise de buurt van het Gardameer in Italië. Samen met zijn nakomelingen garandeert Piero Oliosi, de eigenaar en oprichter van Olip Italia SpA, compromisloze kwaliteit van Europese bodem.

Het bedrijf is sinds haar ontstaan geëvolueerd van een productie-gebaseerde onderneming tot een merk-minded bedrijf. Na het succesvol lanceren van hun eerste merk Airstep werd in 2007 MJUS in het leven geroepen.

MJUS staat voor uitdagende mode schoenencollecties en onderscheidt zich door het gebruik van diverse, kwalitatief hoogwaardige materialen. Sinds de lancering in 2007, heeft het merk zijn eigen unieke uitstraling ontwikkeld. De collecties zijn ongedwongen, vrouwelijk en elegant. De styling is progressief zonder dat het extreem wordt. Typisch zijn de fijne materialen die door een intensieve bewerking een verweerde, natuurlijke uitstraling krijgen. De collecties worden ontwikkeld in het Italiaanse hoofdkwartier onder Nederlands toezicht. Hierna vindt de productie plaats in de eigen fabriek in Bosnië, onder voortdurende controle van Italiaanse specialisten. Alle materialen worden ingekocht bij lokale leveranciers in Italië.