Think

Toon producten

Goede schoenen, ook voor het milieu.
De filosofie van Think! is uniek. Het ecologischeaspecten het duurzame beheerzijn even belangrijk alsde pasvorm en het design. Zowel het leer als alle andere gebruikte materialen zijn afkomstig uit Europese landen. In het productieproces van onze schoenen gebruiken wij zoveel mogelijk recyclebare grondstoffen zoals natuurkurk, natuurlatex en natuur-rubber. Overal waar de voet in direct contact staat met de schoen gebruiken wij plantaardig gelooid leer of maken we gebruik van textiel. Puur welzijn, voor u, uw gezin en het milieu.

In het Oostenrijkse Kopfingen is een schoenmakerij gevestigd met een groot traditioneel bewustzijn, die zichzelf tot doel heeft gesteld om met de hand prachtige, tijdloze schoenen te vervaardigen. Het merk THINK! wijdt zich aan deze passie, uit overtuiging dat werkelijke kwaliteit geen tijd kent.

In het handmatige productieproces van Think! schoenen in Europese fabrieken wordt leer gebruikt van dieren afkomstig uit Europa. Koopt u Think! schoenen dan weet u dat de schoenen niet de halve aardbol hebben rondgereisd om u te bereiken. Bij het looien van het leer van Think! schoenen worden zo weinig mogelijk oplosmiddelen gebruikt. Daarnaast biedt Think! een ruim assortiment schoenen dat uitsluitend bestaat uit plantaardig gelooid leer, waarbij uitsluitend natuurlijke looimiddelen zijn gebruikt. U vindt deze schoenen door het filter 'plantaardig gelooid leer' aan te vinken. Binnen in de schoen staat bij deze schoenen een bloemetje afgedrukt. Deze schoenen zijn gegarandeerd chroomarm. Al het leer gebruikt voor de productie van Think! schoenen wordt uitsluitend met plantaardige kleurstoffen geverfd. Think! biedt ook schoenen met een volledig composteerbare 'Be-to-earth' loopzool.

Schoenenfabrikant Think! volgt altijd de stelregel, tijdloze, mooie schoenen te produceren. Dit is de passie van Think!. Wat tijdloos is, kan niet worden gemeten door een klok.